lauantai 26. joulukuuta 2015

Pinaattiletut

Yksi lasten all time suosikki on pinaattiletut. Kaupan valmiit kelpaavat oivallisesti, mutta joskus sitä tulee tehtyä muutama lettunen itsekin. Nämähän ovat siis käytännössä ihan peruslettuja, joihin on heitetty pussi pinaattia. Ei ihme siis, että kelpaa...



Kolmeveen mielestä tämä ruoka on siitä kiva, että tämän tekemiseen saa osallistua runsaalla sekoittamisella. Minä viskon kulhoon aineksia ja minimittainen vispaa lapsen innolla. Jotain yleensä pysyy purkissakin!



Turvotuksen jälkeen paistamisessa ei enää kauaa nokka tuhise. Yleensä paistan samaan aikaan kahdella pannulla, ja jos tosikiire ja nälkäkiukku iskee, niin lyödään tulille kolmaskin pannu. Pinaattitaikinaa on paistamisen jälkeen vähintäänkin yhtä paljon hellalla kuin valmiina lättyinä. Siivotaan sitten jälkeenpäin.


Valmiit tuotokset nautitaan tietenkin puolukkahillon kera. Ostan valmista hilloa kaupasta, sillä en ole onnistunut itse tekemään hyvää hilloa (vaikka pakastin olisikin punaista marjaa pullollaan). Yksinkertaista ja hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti